Seksualitet

Mere end 500 par har hørt om, hvordan man kan opleve det særlige ved at beholde den samme partner i mange år. Hvad holder spændingen ved lige, og hvad dræber al romantik og mystik.

Om hvordan vi dagligt skal vælge at vise hinanden kærlighed og interesse. Fokus på de små og store forskelle i, hvad vi skal gøre for at få et levende og sprudlende parforhold.

Arrangementet kommer til at handle om, hvordan vi kan bevare mystikken, når vi har set det hele? Om hvordan vi kan udvikle os sammen i stedet for at være under afvikling?

Vi skal tale om forskellige behov – er vi så forskellige? Er det altid manden der vil, og kvinden der aldrig vil, eller er det et helt andet sted problemet ligger?

Brug din hjerne, men ikke til at tænke med

Har du svært ved at slappe af, og lade være med at tænke på det næste du skal, om din krop er lækker nok, om du nu kan få orgasme, så kan du selv være med til at forhindre, at der sker noget dejligt for dig.

En afgørende faktor for nydelse er, at du kan være til stede her og nu og ikke vurderer eller dømmer.

Du har brug for at være i et fristed, hvor andres meninger og holdninger er ligegyldige. Her er kun dig og din elskede.

Du skal tilsidesætte tanker, bekymringer og planer til senere. Lige nu skal du lave dejlige ting og du skal nyde – uden dårlig samvittighed.

Vi skal have fokus på sensualitetstræning. Hvordan kan vi bevare intimiteten og nærværet, selvom sex ikke kan gennemføres i en periode. Og sidst men ikke mindst skal vi tale om fordelene ved spontan og planlagt sex.

Glæd dig til et arrangement, hvor målet er at komme til at elske igen – og elske det!