Hvad siger de andre?

26-1-2018: Workshoppen “Børns kønsidentitet” for Ledere i Foreningen af Kristne Friskoler.

“Tak for et spændende oplæg og en god formidling af et svært emne” // Hans Jørgen Hansen, leder af Foreningen af Kristne Friskoler.

21-09-2017: Workshoppen ”At vælge det vigtige – at vælge det rigtige” blev særdeles vellykket.

“Anja leverede et velforberedt og tankevækkende oplæg, der med hverdags nære eksempler talte til os alle. Der var masser af humor – uden det på noget tidspunkt blev useriøst. Med højt energiniveau og glad formidling fik hun skabt et trygt rum for refleksion og dialog. Anja forstod at lytte og besvare spørgsmål fra de 55 deltagere i arrangementet så vi  hele tiden bevarede fokus på temaet. Forud for arrangementet var der en hurtig og nem dialog om tilrettelæggelsen af arrangementet indrammet af klare og tydelige aftaler. Anja leverede forberedelsesmateriale – ligesom der også var anvendeligt materiale til at gå hjem og arbejde videre med. Vi kan varmt anbefale Anja – professionel, empatisk og nærværende.” // IM-fællesskabet i Børkop – Svend  Aage Hansen

“Vi var rigtig glade for at valget faldt på dig, da vi skulle vælge foredragsholder. Det var godt, at du havde noget teoretisk baggrundsviden, sat sammen med din egen personlige erfaring. Det gjorde det troværdigt. Der findes ikke mange som dig, der ikke bliver hæmmet, når de skal snakke om sex, så Tak for det. Det var lige det vi ønskede, med disse aftener. Vi ønsker dig god fornøjelse med dit fremtidige arbejde. Vi vil helt sikkert anbefale dig til andre.”