De metoder jeg arbejder med til at skabe indsigt er bl.a:

  • Narrativ terapi, hvor vi arbejder med din historie. Styrker de gode dele af historien og lægger vægt på det, der gør dig stærkere, og får anerkendt det, der trækker dig ned, men som også er en del af dig. Det betyder, at vi arbejder med fokus på håb, drømme og visioner fremadrettet, frem for fastholdelse af fortidens problemer og fiaskoer.
  • Oplevelsesorienteret- og relationsterapi, samtale mellem de involverede parter. Hvad skete der med mig her og nu? Vi arbejder grundigt med kommunikationen imellem relationerne. Vi øver os i, hvordan kommunikationen kan være konstruktiv.
  • Gestalt terapi, evt. ved hjælp af stole. Vi ser på hvilke forsvarsmekanismer, der benyttes. Vi arbejder med, hvordan indsigt i dit handlemønster i forskellige situationer, kan hjælpe dig til at leve det liv, du ønsker.
  • Drømmeterapi, samtale om drømme der har det med at gentage sig, og som påvirker dig.
  • Tegneterapi, en måde, hvor du gennem tegning får opdaget, hvad der rører sig indeni både bevidst og ubevist.

Jeg arbejder også med Mindfulness. For dig, der lider af stress, eller for dig der har alt for meget fart på. Her får du en mulighed for at falde til ro, slappe af, mærke livet her og nu, og på den måde få tid til at gå på opdagelse i det liv, hvor du har så travlt. Ved hjælp af meditation, Bodyscan og fokus på det der sker lige nu, kan du komme i kontakt med dig selv og handle konstruktivt. Det vigtigste er, at der skabes et rum, hvor du kan være tryg og fri til at finde dig selv og være der.